Поліцейські вилучили зброю та особливо небезпечні наркотики у жителя Берислава

5 лет назад 0

Працівники Бериславського відділу поліції провели санкціонований обшук в будинку раніше судимого за наркозлочини 50-річного жителя міста. В кімнаті вилучили саморобний вогнепальний пристрій, травматичний пістолет у розібраному стані та 18 набоїв до нього. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час подальшого огляду на кухні поліцейські виявили медичні шприци із залишками одного із найнебезпечніших наркотиків – дезоморфіну (крокодилу), а також компоненти й посуд для його виготовлення і зберігання. Цей наркотик є дуже токсичним, залежність виникає одразу після першої ін’єкції. Всі вилучені предмети та наркотичні речовини направлено на дослідження.

Чоловік пояснив, що зброя раніше належала брату, а після його смерті зберігалася в будинку без певної мети. Наркотики ж господар виготовляв виключно для власного вживання, тому що є наркозалежним.

Правоохоронці перевіряють чоловіка на можливу причетність до збуту наркотиків. Поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України та ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України.