Поліцейські встановили місцеперебування підозрюваного в стрілянині у магазині

4 года назад 0

Вчора, 20 лютого, в торгівельному залі магазину побутової техніки на грунті неприязнених відносин один із відвідувачів здійснив кілька пострілів у стіну.

Після чого правопорушник на автомобілі зник у невідомому напрямку. На території області була введена в дію спеціальна поліцейська операція. Вжитими оперативно-розшуковими заходами на даний час місцеперебування підозрюваного встановлено, зброя вилучена. Наразі з чоловіком проводяться необхідні слідчі дії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника обласного главку поліції Олександра Прокудіна, в ході проведення слідчо-розшукових заходів оперативники впродовж трьох годин встановили місцезнаходження зловмисника. Правопорушником виявився 48-річний житель Дніпровського району. Чоловік не відноситься до категорії людей, що ведуть антигромадський та асоціальний спосіб життя, раніше не судимий.

Зброя, з якої були зроблені постріли офіційно зареєстрована. Наразі вона вилучена та направлена на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Вирішується питання про вручення йому підозри в скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу. Проводяться необхідні слідчі дії та встановлюються всі обставини події.