Поліцейські затримали підозрюваного в угоні автомобіля

4 года назад 0

Подія сталася в місті Каховка. 27-річний заявник приїхав на роботу на автомобілі «ВАЗ-2104», який залишив біля офісу.

Через деякий час чоловік вийшов на вулицю і не виявив автомобіль на звичному місці. Через кілька хвилин самостійних пошуків він знайшов свій «ВАЗ» неподалік з відчиненими дверцятами, обірваними проводами та вкраденим акумулятором.

Працівники Каховського відділу поліції переглянули відео з камер відеоспостереження, які розташовані біля місця скоєння злочину. На відео оперативники упізнали раніше судимого за крадіжки та наркозлочини 34-річного місцевого жителя. За місцем проживання чоловік не з’являвся. Його затримали наступного дня.

Зловмисник пояснив, що потребував грошей, тому вирішив угнати автомобіль. Автівка заявника була не зачинена, тож злодій завів машину, але за кілька метрів транспортний засіб заглох. Зловмисник витягнув акумулятор і того ж дня продав його невідомому.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч.2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» КК України. Чоловіку може загрожувати до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Херсонської області