Поліція Херсонщини повідомила про кримінальну ситуацію минулої доби

3 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 553 звернення, серед яких 99 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано одну ДТП з постраждалими, внаслідок яких одна особа  травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 145 адміністративних протоколів, з них 14 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Крім того, як завжди, дуже “популярними” в області останнім часом стали оборудки “банківських” шахраїв, аферисток-ворожок та крадіжки мопедів. 

Так, у «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшла заява від 44-річного херсонця, який розповів, що невідомий шахрайським шляхом зняв з його банківської картки 6 тисяч гривень. 

У Нововоронцовське відділення поліції надійшло повідомлення від 83-річної місцевої жительки. Пенсіонерка розповіла, що невідома шахрайським шляхом під приводом зняття порчі заволоділа в неї грошима в сумі 1000 доларів США та 8000 гривень. За цим фактом проводиться перевірка.

Також у Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення від 51-річного місцевого жителя, до якого на територію домоволодіння проник невідомий, який поцупив мопед заявника. 

За даними фактами проводиться перевірка.