Поліція повідомила про злочини, які сталися в Херсонській області

4 года назад 0

Упродовж 1 червня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 778 звернень, серед яких 86 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комункації поліції Херсонської області.

Зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких дві людини травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 165 адміністративних протоколів, з них 20 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:
— В Великоолександрівське відділення поліції звернулась 46-річна жінка. Вона повідомила, що їй зателефонував невідомий та представився працівником банку. Зловмисник дізнався реквізити банківської картки заявниці, після чого з неї зникли 20 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.
— В Херсонський відділ поліції звернувся 27-річний чоловік. Він розповів, що відпочивав у кафе, де з кишені його куртки невідомий викрав мобільний телефон. Наразі встановлюється особа зловмисника.