Поліція вилучила у мешканця Скадовська обріз мисливської рушниці

4 года назад 0

Оперативники Скадовського відділення поліції отримали інформацію, що 38-річний місцевий житель може зберігати у себе вдома зброю. Поліцейські провели санкціонований обшук у квартирі чоловіка та виявили обріз мисливської рушниці та запас патронів до нього. Зброя та боєприпаси направлені на експертизу, а за даним фактом розпочате кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник слідства Скадовського відділення поліції Ігор Моргун, зловмисник — неодноразово судимий житель міста. З його слів, ще в березні він знайшов рушницю в лісосмузі поблизу міста та приніс її додому. Потім сам переробив її на обріз і зберігав вдома для самозахисту.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Поліцейські очікують висновків досліджень експертно-криміналістичного центру. Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до семи років.