Поліція встановлює обставини смертельної ДТП між Олешками та Великими Копанями

4 года назад 0

Учора близько 15:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Херсон – Джанкой – Керч неподалік від с. Раденськ Олешківського району. На місце події був терміново направлений екіпаж управління патрульної поліції, який обслуговує дану ділянку дороги. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці ДТП поліцейські встановили, що між легковим автомобілем «ВАЗ-211440» та вантажно-пасажирським мікроавтобусом «Хюндай» сталося зіткнення. В результаті 41-річний водій «ВАЗу» від отриманих травм загинув на місці пригоди. Також з тілесними ушкодженнями в Олешківську районну лікарню була госпіталізована 64-річна пасажир мікроавтобуса.

Наразі на місці ДТП працюють слідчі обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини пригоди. Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що призвело до загибелі потерпілого.