Поліція закрила справу за обвинуваченням екс-мера Каховки у сексуальних домаганнях

3 года назад 0

За словами правоохоронців, Анна Садова відмовилась від своїх слів.

Каховське відділення Національної поліції закрило кримінальне провадження проти колишнього міського голови Каховки Андрія Дяченка, якого в сексуальному насильстві звинуватила начальниця управління культури і туризму Каховської міськради Анна Садова. Про це повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Херсонській області Віталій Байдаров.

— Під час перевірки інформація про звинувачення щодо Андрія Дяченка не підтвердилась. Згодом заявниця відмовилась від того, що вона говорила і відмовилась від звинувачень. На сьогодні кримінальне провадження закрито, — сказав він.

Як розповіла Анна Садова, вона нічого не знала про закриття провадження.

— Не пам’ятаю, щоб я відмовлялась від своїх слів. Востаннє з поліцейськими я спілкувалась в листопаді. Відтоді про хід справи вони мені нічого не повідомляли, — прокоментувала вона.

Нагадаємо, що Анна Садова за кілька днів до місцевих виборів, 22 жовтня, заявила, що тодішній міський голова Каховки Андрій Дяченко намагався її зґвалтувати. Подробиці цього вона озвучила в своєму зверненні, який виклала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сам Андрій Дяченко заявив, що звинувачення на його адресу у сексуальних домаганнях не відповідають дійсності.

Олег БАТУРІН.