Працівники поліції вилучили майже 6 кілограм канабісу

5 лет назад 0

Сьогодні вранці працівники Корабельного відділення поліції провели санкціонований обшук приватного домоволодіння в мікрорайоні «Житлоселище». В ході огляду в літній кухні поліцейські виявили майже 6 кілограм коноплі.

Під час розмови дільничного офіцера Корабельного відділення поліції з одним із місцевих мешканців чоловік розповів поліцейському, що кілька днів тому бачив за парканом будинку 38-річної непрацюючої жінки, що серед дерев росте конопля. Поліцейські перевірили отриману інформацію і вона підтвердилася.

Як розповів начальник Корабельного відділення поліції Рустам Карімов, сьогодні в домоволодінні був проведений санкціонований обшук. В ході огляду в одній із кімнат літньої кухні поліцейські виявили один кущ коноплі та скляні банки і паперові згортки з висушеним канабісом. Загальна маса вилученого складає майже 6 кілограм. За словами власниці будинку, заборонена речовина належить 44-річному братові, який вирощував її для власного споживання та пригощання знайомих.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області