Правоохоронці Херсонщини повідомили про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 662 звернення, серед яких 93 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 142 адміністративні протоколи, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки. Жінка розповіла, що вночі невідомий проник в квартиру, звідки викрав 6000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В Голопристанське відділення поліції звернувся 33-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що поблизу кафе невідомий, відкрито заволодів його мобільним телефоном. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 72-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідомий шахрайським шляхом, заволодів грошима в сумі 500 доларів США та 1000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області