Прикинутись дурнем пияку за кермом не вдалося

7 лет назад 0

Патрульні, які несуть службу на стаціонарному посту на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, сьогодні близько 2-ої години ночі помітили автомобіль ВАЗ-211540. Транспортний засіб рухався із порушенням ПДР. Інспектори вирішили його зупинити. 

Однак водій проігнорував вимогу поліцейського та продовжив рух. Патрульні переслідували порушника кілька кілометрів. Весь час інспектори подавали команду зупинитись через гучномовець, подавали звуковий сигнал та використовували проблискові маячки. Врешті порушника зупинили. 

Водій спробував уникнути відповідальності, пересівши на пасажирське сидіння. Однак згодом визнав, що за кермом був саме він. У чоловіка патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. У встановленому законом порядку він відмовився проходи огляд. На 21-річного втікача склали адмінматеріали за ст. 122 (Порушення правил розташування транспортних засобів), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

 

Фото: зі сторінки у "Фейсбук" "Партрульних Херсона"