Про злочини та події в Херсонській області

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 689 заяв і повідомлень, серед яких 152 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП, внаслідок яких 1 особа загинула, 6 осіб травмовано. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 51 протокол, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До чергової частини Іванівського відділення поліції надійшла заява 60-річної місцевої жительки про те, що 37-річний безробітний відкрито заволодів мобільним телефоном «FLY». За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 186 КК України. Ведеться слідство.

До чергової частини Новокаховського відділу поліції надійшла заява 59-річного місцевого жителя про те, що невідомий незаконно заволодів автомобілем "ВАЗ 2104". За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 289 КК України. Вжитими заходами встановлено, що даний злочин скоїв 31-річний безробітний. Ведеться слідство.

Відділ комунікації поліції Херсонської області