Рідні херсонки, яка постраждала в ранковому ДТП, дякують поліції та небайдужим херсонцям

6 лет назад 0

До прибуття служб на місце аварії, небайдужі містяни були поряд із постраждалою.

Сьогодні зранку, близько 06.00, на перехресті вулиць Карбишева-200 років Херсона, ближче до Херсонліфта, нетверезий водій збив жінку з собакою. Як стало відомо виданню, 66-річна активна херсонка чи не щодня гуляла цією дорогою вже протягом року — саме торік родина узяла собі цього песика з притулку для тварин. То особливості руху на цій ділянці знали добре й біди не передчували. Але ж водія напідпитку, який забув про обмеження швидкості руху в місті передбачити не можна — сталася біда.

Хатній улюбленець загинув на місці аварії, жінка із роздробленими кістками стегна та численними переломами залишилася на асфальті. Винуватець трагедії зник з місця пригоди, не зупинившись після скоєння аварії.

У ранкових сутінках постраждала була б у небезпеці, якби не наші містяни, які не пройшли повз. Дві дівчини залишилися поряд із постраждалою. Допомагали їй до прибуття медиків та поліції, а хлопець-автомобіліст перегородив ділянку дороги. щоб захистити жінку на асфальті від інших авто.

Патрульна служба теж показала себе на висоті,  й у лічені хвилини наздошнали винуватця. Тут оцінка очевидців з інформацією прес-служби збігається повністю:

Лежить невідома особа. Такий виклик отримали патрульні сьогодні близько 6-ї години ранку. Екіпаж вирушив за адресою – на вулицю Карбишева. Там інспектори побачили жінку, яка лежала посеред дороги. Поліцейські негайно кинулись до неї. Постраждала пояснила, що вона вигулювала свого собаку, як зненацька їх збив невідомий автомобіль і поїхав із місця пригоди. Неподалік без ознак життя лежав чотирилапий улюбленець 66-річної херсонки. За участі небайдужих громадян патрульні надали жінці домедичну допомогу та перегородили дорогу задля безпеки та забезпечення охорони місця події. Поліцейські викликали медиків та слідчих. Під час огляду території інспектори помітили решітку радіатора. Попередньо, такі встановлюються на автомобілі BMW X5. Усім екіпажам негайно передали орієнтування. За кілька хвилин інший патруль помітив на Миколаївському шосе транспортний засіб зазначеної марки, який на великій швидкості рухався в напрямку виїзду з міста. Поліцейські наздогнали його й зупинили. На автомобілі інспектори помітили характерні для ДТП механічні пошкодження та виявили відсутність решітки радіатора. 35-річного водія та його транспортний засіб передали слідчим. За попередньої інформацією, чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Постраждалу госпіталізували до обласної лікарні, — повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

 Родичі жінки, яку збило авто, дякують і правоохоронцям, і медикам, які оперативно та професійно спрацювали на місці аварії. Проведена із водієм робота спонукала його визнати провину, вибачитися та пообіцяти оплатити лікування — подивимося.
Та найбільше родичі хочуть знайти тих двох дівчат чи молодих жіночок, які допомагали їх матері, дружині, тещі, бабусі у ті непрості перші хвилини, коли вона була травмована. Предаємо вам, шановні читачі, їхнє прохання: дівчата, відгукніться, вам просто хочуть сказати дякую. Про свідчення в суді не йдеться. То знайдіться будь ласка — відписуйтеся в коментарях або пишіть повідомлення у групі в фейсбук Любимый Херсон.

фото — Патрульна поліція