Шахрайства та угони: херсонська поліція повідомила про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 450 звернень, серед яких 42 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 104 адміністративні протоколи, з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в Білозерське відділення поліції звернулась 36-річна мешканка с. Олександрівка. Жінка розповіла, що вночі невідомі зловмисники угнали мопед "HONDA", який знаходився на подвір’ї її будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Олешківського відділення поліції зателефонував 28-річний мешканець с. Кринки. Чоловік розповів, що невідомі злодії викрали з його будинку пральну машинку, хлібопічку та електроінструмент. За даним фактом проводиться перевірка.

— в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 44-річної жительки м. Олешки. Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який представився співробітником банку. Псевдопрацівник повідомив заявниці, що її картка заблокована та для розблокування потрібно назвати усі реквізити. Після того, як жінка повідомила особисті дані, з її рахунку жінки зникли 12 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області