Шахрайство та угони: херсонська поліція повідомила про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 592 заяв і повідомлень, серед яких 129 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких 5 чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 123 адміністративні протоколи, із них 8 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102 поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 53-річної херсонки. Жінка розповіла, що їй на мобільний телефон подзвонила невідома особа, яка шахрайським шляхом дізналась реквізити банківської картки. Після чого зняла 13000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В Херсонський відділ поліції надійшло повідомлення від 45-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідома особа, незаконно заволоділа його автомобілем «MERCEDES-BENZ». Орієнтовано особовий склад поліції області. За даним фактом проводиться перевірка.

В Великоолександрівському районі в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 43-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили речовину рослинного походження, схожу на канабіс. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ.