Ще один нетверезий херсонець спричинив ДТП

5 лет назад 0

Виклик про ДТП на проспекті 200-річчя Херсона отримали патрульні вчора близько 19-ї години. Заявник повідомляв, що його припаркований Hyundai Accent пошкодив автомобіль ВАЗ-2106. За його словами, винуватець пригоди був п’яний. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На місці інспектори побачили зазначені транспортні засоби. Автомобілі мали характерні механічні пошкодження. Медичної допомоги учасники ДТП не потребували. Поліцейські встановили, що водій ВАЗ під час руху не був уважним, не дотримав безпечні дистанцію та інтервал і скоїв наїзд на припаркований Hyundai. У водія ВАЗ патрульні дійсно помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав спиртне, однак проходити огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці та в медичному закладі у встановленому законом порядку відмовився. На 36-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Загалом минулої доби патрульні задокументували 4 випадки керування в нетверезому стані. Двічі таке порушення призводило до ДТП.