Спеціалізувався на «закладках»: на Херсонщині затримали наркокур’єра

3 года назад 0

В поле зору оперативників управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП потрапив 22-річний новокаховчанин. Молодик через інтернет оптовими партіями замовляв наркотики та психотропні речовини. LSD, амфетамін, PVP фасував у згортки й робив «закладки». Свій «товар» він поширював у Новій Каховці та інших населених пунктах Херсонщини. Поліцейські встановили, що гроші від клієнтів  підозрюваний отримував на електронний гаманець.

Під час санкціонованого обшуку в квартирі у фігуранта виявили 100 грамів психотропної речовини PVP, 59 пігулок LSD, 5 ампул з сильнодіючим лікарським засобом, більше 100 пакетиків «zip-lock», магніти для кріплення «закладок», банківські картки та мобільний телефон, які використовувалися для чорного бізнесу, а також пістолет.

У підозрюваного вилучили також «Мерседес», яким він розвозив «закладки».

Вилучені речовини відправили на експертизу. Поліцейські вже проаналізували записи та фото з телефона підозрюваного і встановлюють місця, де можуть залишатися «закладки».

Відкрите кримінальне провадження за ст.307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Триває слідство.

Марина САВЧЕНКО.