У Скадовську за розповсюдження наркотичних засобів засуджено чоловіка 

3 года назад 0

Прокурором Голопристанського відділу Скадовської окружної прокуратури доведено у суді вину 50-річного чоловіка у вчиненні наркозлочинів.

За результатами судового розгляду встановлено, що чоловік, будучи раніше засудженим за незаконне зберігання прекурсорів, з метою їх використання для виготовлення наркотичних засобів з метою збуту, відбуваючи покарання, умовно призначене судом, знову вчинив аналогічний злочин.

Так, у 2020 році обвинувачений зберігав та збував на території села Чулаківка Скадовського району особливо небезпечні наркотичні засоби та прекурсори громадянам, надаючи їм приміщення для вживання наркотичних речовин. Під час обшуку за місцем помешкання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили вказані заборонені речовини.

Дослідивши обставини справи, Голопристанський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 317, ч. 2 ст. 311 КК України, та призначив покарання – 7 років 6 місяців позбавлення волі, з конфіскацією всього особистого майна.