Ювенальні поліцейські розшукали двох 15-річних хлопців, які два дні тому зникли в Голопристанському районі

5 лет назад 0

В одному з сіл Олешківського району ювенальні поліцейські знайшли двох 15-річних хлопців, які 5 лютого пішли в школу у с.Малі Копані Голопристанського району і додому не повернулися. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, територія пошуків охопила Голопристанський та Олешківський райони, Каховку, Нову Каховку та Херсон. Інформація щодо можливого місця перебування хлопців постійно змінювалася. Особовий склад вказаних підрозділів поліції працював цілодобово, розшукуючи підлітків. Варто зазначити, що один з неповнолітніх вже вп’яте тікає з сім’ї.

Під час відпрацювання одного з сіл Олешківського району, де мешкають родичі та друзі одного з хлопців, місцеві жителі повідомили, що бачили тут розшукуваних. Інформація підтвердилася. Поліцейські знайшли школярів в будинку родича.

З неповнолітніми все добре, у їх відношенні не скоєно ніяких протиправних дій. Хлопці пояснили, що захотіли погуляти і навідати родичів та друзів. З підлітками поліцейські провели профілактичні бесіди та найближчим часом повернуть їх додому.