Ювенальні поліцейські розшукали молоду матір, яка з дітьми втекла від чоловіка

4 года назад 0

Працівники відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини за допомогою своїх харківських колег встановили місцезнаходження 18-річної дівчини та двох її дітей, віком 2 та 3 роки. Молода матір втекла з малюками від чоловіка, з яким вона більше не хоче проживати у Чаплинському районі. Він же проти розлучення, тож повідомив у поліцію про зникнення дружини і дітей. Також він розповів, що дружина забрала грошові заощадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Жінку з дітьми вдалося розшукати упродовж доби. Перевіривши її численні родинні зв’язки, ювенали дізналися, що мати з дітьми може перебувати у родички в одному з сіл Харківської області.

— Ми звернулися по допомогу до харківських колег, вони виїхали за наявною адресою і виявили там розшукувану. З нею та дітьми було все добре, — повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько.

Жінка пояснила поліцейським, що більше не хоче проживати з чоловіком, тому пішла від нього і тепер буде проживати у родичів.