В Херсоні поліцейські склали адмінпротоколи на цивільне подружжя за недогляд за дитиною та домашнє насильство

3 года назад 0

В поліцію зателефонувала 40-річна жінка і повідомила, що 37-річний співмешканець кричав на неї та штовхав, коли вона тримала на руках двомісячну доньку. За місцем проживання заявниці виїхали працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП.

У квартирі знаходилися заявниця та її цивільний чоловік. Жінка була з ознаками алкогольного сп’яніння і поводилася агресивно. Вона пояснила, що чоловік першим розпочав сварку, ображав її нецензурною лайкою у присутності дітей. А також штовхнув її, коли вона тримала на руках доньку. Дитина не постраждала. У своє виправдання кривдник пояснив, що співмешканка спровокувала його на конфлікт, він не стримав емоції та підняв на неї руку.

У відношенні чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства» КУпАП. А на жінку склали адмінпротокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» КУпАП. З обома учасниками конфлікту поліцейські провели профілактичні бесіди.

Відділ комунікації поліції Херсонської області