В Іванівці техпрацівниця кинулась з сокирою на колишнього зятя

3 года назад 0

Днями Іванівський суд розглядав справу прибиральниці тамтешнього ЦНАПу. Жінку звинувачували у тому, що 14 лютого вона на власному подвір’ї вдарила обухом сокири по спині колишнього зятя. Після того чоловік продемонстрував правоохоронцям синець в області правої лопатки, який експерт кваліфікував як легкі тілесні ушкодження.

На суді громадянка пояснила, що колишньому зятю призначені певні дні, коли він може бачитись зі своєю дочкою, яка їй доводиться онучкою. Однак чоловік прийшов, коли її доньки (колишньої дружини візитера) і онуки вдома не було, про що вона негайно й повідомила. Однак непроханий гість словам не повірив і, вдаривши колишню тещу ногою у живіт, зайшов до будинку. Впевнившись, що там дійсно нікого немає, поспішив залишити подвір’я. Але від двох ударів обухом по спині не вберігся.

У скоєному прибиральниця покаялась перед лицем судді і навіть попросила у потерпілого пробачення. Однак 510 гривень штрафу (30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) їй все одно заплатити доведеться.

Андрій БЕЙНИК.