В Олешківському районі поліцейські затримали чоловіка за нанесення смертельних ушкоджень односельчанину

5 лет назад 0

Подія сталася в с. Костогризово Олешківського району. В поліцію надійшло повідомлення, що в одному з будинків селища його власник лежить на підлозі без ознак життя зі слідами тілесних ушкоджень. Впродовж двох годин поліцейські встановили підозрюваного в скоєнні злочину та затримали його. Ним виявився односельчанин потерпілого. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, в ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що напередодні до будинку 53-річного потерпілого заходив його односельчанин. Оперативники встановили його місцеперебування. Підозрюваний розповів поліцейським, що кілька днів тому загиблий викрав у нього металеву дробину, яку здав на металобрухт. Вчора затриманий вирішив розібратися з крадієм і прийшов до нього додому. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Гість кілька разів вдарив господаря будинку. В результаті від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років). Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.