В Залізному Порту поліцейські розкрили крадіжку грошей із каси кафе впродовж двох годин

5 лет назад 0

В чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонував підприємець із сел. Залізний порт. Чоловік розповів, що невідомий злодій викрав в приміщенні його кафе 7000 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевої «Поліцейської станції». В ході проведення розшукових заходів протягом кількох годин крадіжка була розкрита. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Власник кафе описав поліцейським прикмети можливого зловмисника. На його пошуки були орієнтовані усі піші та автопатрулі, що наразі несуть службу в курортному селищі.

Як розповів начальник поліцейської станції «Залізний Порт» Микола Невядомський, через дві години поліцейські помітили схожого за описом чоловіка. Ним виявився 38-річний житель обласного центру, який приїхав у селище на заробітки. Під час перевірки його тимчасового помешкання поліцейські знайшли 3000 викрадених гривень. Іншу частину громадянин вже встиг витратити. Також в ході перевірки його речей, працівники поліції в сумці виявили предмет, схожий на пістолет, та два десятки набоїв з гумовими кулями. Чоловік зізнався в скоєнні крадіжки та пояснив, що зброю зберігає для самозахисту.

Вилучені зброя та боєприпаси направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.1 ст.263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Наразі працівники поліції перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших злочинів.