Відпочинок у херсонському кафе може «влетіти в копієчку» — не встигнеш оком моргнути, як щось вкрадуть

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 539 заяв і повідомлень, серед яких 109 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 86 адміністративних протоколів, з них 2 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Херсонський відділ поліції  звернулась 47-річна мешканка Таврійського мікрорайону. Вона розповіла, що 6 годин тому їй зателефонував незнайомий чоловік та представився працівником банку. Під час розмови незнайомець шахрайським шляхом дізнався у заявниці реквізити банківської картки після чого з неї були зняті гроші в сумі 15000 гривень. Проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції  звернувся 50-річний місцевий мешканець. Він розповів, що із офісного приміщення невідомий злодій викрав 30000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини  зателефонувала 17-річна дівчина. Вона розповіла, що під час її відпочинку в одному з кафе в Дніпровському районі невідомий злодій викрав із сумки заявниці гаманець з грошима в сумі 1000 гривень та золотою каблучкою. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 © Херсонська область: https://hr.npu.gov.ua/news/pres-reliz/pres-reliz-pro-zlochini-ta-podiji-na-14-12-2018/