Водій із сумнівними документами перебував у розшуку й пропонував патрульним хабар

4 года назад 0

Інспектори, які патрулюють відрізок автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, позавчора близько 19-ї години зупинили за порушення ПДР автомобіль Ford Mondeo. Під час перевірки документів охоронці порядку помітили ознаки підробки на водійському посвідченні. До того ж громадянин за кермом не мав полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Задля уникнення відповідальності чоловік запропонував поліцейським хабар у розмірі 50 доларів США. Після попередження про кримінальну відповідальність він не зупинився й продовжував пропонувати патрульним гроші.

Урешті інспектори зафіксували пропозицію неправомірної вигоди й викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Також за допомогою інформаційних баз охоронці порядку встановили, що водій розшукується Головним управлінням Національної поліції Житомирської області. Тож 28-річного жителя Новгород-Волинського району передали слідчим Білозерського відділення поліції.

Перед цим патрульні винесли на нього постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП. Сумнівне водійське посвідчення слідчі вилучили для проведення експертизи. Тривають слідчі дії.