У Бериславі поліцейські з рятувальниками вчасно допомогли пенсіонерці, якій стало зле у зачиненій квартирі

5 лет назад 0

У Бериславський відділ поліції зателефонувала місцева жителька. Вона сказала, що сильно хвилюється за свою 81-річну подругу, яка мешкає сама, не відповідає на телефонні дзвінки, не відчиняє двері, а напередодні скаржилася на погане самопочуття. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За вказаною адресою прибули працівники поліції, опитали сусідів жінки, які підтвердили слова її подруги, що господарка понад добу не виходить з квартири. Поліцейські прийняли рішення покликати на допомогу рятувальників, які відчинили двері квартири і саме вчасно. Господарка лежала на підлозі і була при свідомості. Вона розповіла, що їй стало зле, вона впала і не змогла піднятися. А покликати на допомогу не було сил. Поліцейські викликали «швидку», лікарі на місці надали жінці допомогу, але від госпіталізації вона відмовилася. Зараз за нею наглядає подруга і сусіди.

Завдяки небайдужості подруги пенсіонерки, оперативним діям поліцейських, рятувальників та медиків 81-річній жінці була своєчасно надана необхідна допомога.