У Херсоні чоловік підозрюється у замаху на вбивство сина

5 лет назад 0

У Дніпровське відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря, що до медичного закладу доставлений 42-річний херсонець. У чоловіка діагностували колото-різану рану шиї. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив його 62-річний батько. Оперативники з’ясували, що родичі постійно сварились. Підозрюваний пояснив, що збирав пляшки на вулиці та приносив додому, цим заробляв собі на життя. Такий вид заробітку не подобався його сину, який постійно сварив за це батька. Під час застілля між родичами вкотре виник конфлікт, батько схопив ніж та вдарив сина по шиї.

Наразі стан здоров’я потерпілого середньої тяжкості, загрози життю немає. Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу. Відкрите кримінальне провадження за ст.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).