У Херсоні оперативник затримав квартирного крадія неподалік від місця злочину

5 лет назад 0

Подія сталася у Корабельному районі міста Херсона. 37-річна жінка поверталася додому і не змогла відчинити вхідні двері. Раптом з квартири вибіг невідомий і кинувся тікати. Заявниця зайшла у квартиру і побачила розкидані речі, з помешкання зникла значна сума грошей та золоті прикраси. Жінка побігла слідом за зловмисником і почала кликати на допомогу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В той час неподалік від місця події знаходився оперативник карного розшуку Корабельного відділення поліції. Він побачив чоловіка, який біг по вулиці, потім почув крики по допомогу, миттєво оцінив ситуацію, наздогнав підозрілого громадянина і затримав його. Коли до них підбігла потерпіла, то розповіла, що сталося. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Під час огляду у чоловіка вилучили гроші та золоті прикраси, які він вкрав з квартири заявниці.

Затриманим виявився наркозалежний 40-річний неодноразово судимий херсонець. Наразі у суді розглядається його справа щодо квартирних крадіжок, скоєних влітку. Тоді працівники поліції затримали зловмисника, суд обрав йому запобіжний захід – домашній арешт. Але чоловік продовжив свою злочинну діяльність.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років).