У Херсоні оперативники затримали магазинного крадія, на рахунку якого понад 50 злочинів

5 лет назад 0

Збитки від злочинної діяльності магазинного крадія становлять сотні тисяч гривень. Чоловік «спеціалізувався» на зламуванні металопластикових дверей металевою палицею (фомкою) в магазинах та кафе міста Херсона. Забирав виручку з каси і тікав. Весь процес злочину займав у нього приблизно 30 секунд. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, оперативники затримали зловмисника після вчинення ним чергової крадіжки з продуктового магазину по вул.Карбишева у мікрорайоні Таврійський. У нього вилучили знаряддя для зламування металопластикових дверей та 5 тисяч гривень, які злодій вкрав з каси. Він підозрюється у вчиненні щонайменше 50 крадіжок з магазинів та кафе.

Затриманому 28 років, він наркозалежний і неодноразово судимий за аналогічні злочини. Постійного місця проживання не мав і проживав за різними адресами у знайомих.

Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.