У Херсоні поліцейські допомогли двом дівчатам, яких вигнали з дому батьки

4 года назад 0

Подія сталася у Шуменському мікрорайоні Херсона. В поліцію зателефонувала 13-річна дівчина і повідомила, що батько її ображає та виганяє з дому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події з постраждалими працювали співробітники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП. Поліцейські поспілкувалися з 13-річною та 18-річною сестрами, яких ображав та вигнав з дому рідний батько. Дівчата пояснили, що батько пиячить, постійно кричить на них, принижує, а тепер вигнав з дому. Мати дівчат у конфлікт не втручалася, а була на боці чоловіка. Батьки пояснили причину, чому вигнали дітей з дому. За словами чоловіка, доньки його не слухають, гуляють допізна, а також нібито крадуть у них гроші.

Чоловік поводився агресивно, викинув речі дітей з дому та сказав, що відмовляється від них і не хоче більше їх бачити. У відношенні чоловіка працівники поліції склали адміністративний протокол за домашнє насильство та за неналежне виконання обов’язків по вихованню дітей.

18-річну дівчину поліцейські помістили у Кризовий центр для постраждалих внаслідок домашнього насильства. А 13-річну дівчину працівники служби у справах дітей помістили в лікарню, після проведення всіх перевірок буде вирішуватися, де дівчинка житиме надалі.