У Херсоні поліцейські «за гарячими слідами» затримали вуличного грабіжника

4 года назад 0

Жертвою пограбування стала 41-річна херсонка. Вранці жінка йшла на роботу. На вулиці до неї підбіг невідомий зловмисник, зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік. Жінка одразу зателефонувала у поліцію і через дві години підозрюваного затримали. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце події, яка сталася на «Житлоселищі», одразу виїхала слідчо-оперативна група. Потерпіла описала прикмети нападника. Оперативники опитали можливих свідків злочину та перевірили шлях, по якому зловмисник міг втекти після його скоєння. Але одразу підозрюваного встановити та затримати не вдалось. Слідчий запросив потерпілу до відділення поліції для написання заяви.

Заступник начальника Корабельного відділення поліції Юлія Липовець розповіла, коли жінка поверталась додому з відділення поліції, на одній з вулиць вона знову побачила свого нападника. Не втрачаючи часу, жінка одразу зателефонувала в поліцію і підозрюваного цього разу затримали вже через декілька хвилин. Зловисником виявився 26-річний херсонець, який раніше вже мав проблеми з законом за наркозлочини.

Наразі ланцюжок вилучений і буде повернутий власниці після усіх слідчих дій. Ззловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.