У Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який переховувався від слідства

5 лет назад 0

Жертвою розбійного нападу став 29-річний херсонець.

Він розповів, що приблизно о 19:20 повертався додому. На вулиці до нього підбіг невідомий, погрожуючи пістолетом, вирвав з рук сумку, де знаходилися документи, банківські карти, планшет та гроші. Після чого нападник втік.

Потерпілий одразу викликав поліцію. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій».

Поліцейські одразу розпочали оперативні заходи щодо встановлення місцезнаходження нападника та його затримання. Потерпілий детально описав прикмети зловмисника. Під підозру потрапив 31-річний житель Голопристанського району, який переховувався від слідства за скоєння пограбування.

Як розповів заступника начальника обласного главку поліції Микола Цап, на пошуки зловмисника був задіяний весь особовий склад Корабельного відділення поліції. Оперативники опитували місцевих жителів, можливих свідків події. Перевірили раніше судимих осіб. Упродовж двох тижнів зловмисника вдалося затримати. Поліцейські встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали зловмисника в готельному комплексі де він переховувався від правоохоронців.

Наразі зловмисник заарештований та перебуває у слідчому ізоляторі, де він буде очікувати на вирок суду.