У Херсоні поліція впродовж 20 хвилин затримала водія, який збив жінку(ФОТО)

7 лет назад 0

Вчора до call-центру 102 херсонської поліції о 22:35 поступило повідомлення від очевидців про те, що на нерегульованому освітлюваному пішохідному переході в районі перехрестя вулиць Поповича та Перекопська водій автомобіля "Тойота Авенсіс" здійснив наїзд на пішохода та місце пригоди залишив.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції, працівники слідчого управління обласного главку поліції, управління патрульної поліції в м. Херсоні.Поліцейські встановили, що в результаті пригоди автомобіль отримав характерні пошкодження. 24-річна пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці. Патрульні екіпажі та співробітники карного розшуку розпочали відпрацьовувати вулиці міста. Також від небайдужих громадян до поліції надійшла інформація, що автомобіль марки «Тойота» з пошкодженим лобовим склом та колесом рухається від Херсонського Державного університету в напрямку центра Херсона. О 22:54 автомобіль був зупинений поліцейськими неподалік від залізничного вокзалу.

Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, за кермом автомобіля знаходився 54-річний херсонець. Чоловік перебував за кермом у нетверезому стані. Наразі він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом ДТП відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» та ч.1 ст.135 ККУ «Залишення в небезпеці». Проводяться необхідні слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Херсонської області