У Херсоні поліція встановлює обставини ДТП, у якій загинув 13-річний велосипедист

4 года назад 0

Сьогодні у Дніпровському районі міста Херсона сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув 13-річний велосипедист. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як попередньо встановили працівники поліції, приблизно о 12:20 на розі вул.Перекопська – Поповича водій вантажного автомобілю «ГАЗ» під час повороту у двір скоїв наїзд на 13-річного велосипедиста. Хлопчик від отриманих травм помер. Водій залишився на місці ДТП.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції, слідчі обласного главку поліції та експерти.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, призначено судово-медичні, медико-криміналістичні та інженерно-транспортні експертизи. Відтак, слідство встановлює всі причини та обставини аварії. Інформацію про швидкість автомобіля буде отримано в ході досудового розслідування. Транспортний засіб поміщений на спецмайданчик. Водія перевірять на вміст алкоголю та інших заборонених речовин у крові, він буде затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За скоєне водію може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації поліції Херсонської області