У Херсоні поліція встановлює обставини ДТП за участю трьох автомобілів

4 года назад 0

Учора близько 16.00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів заступник начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Євген Шаталов, на місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «ФОРД», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі автомобілю «Фольксваген-Туарег». В результаті ДТП позашляховик перекинувся та здійснив зіткнення з автомобілем «Део». Внаслідок ДТП водій автомобіля «ФОРД» загинув на місці події, його пасажир та водій «Фольксвагена» доставлені в лікарню.

Попередня правова кваліфікація за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються усі обставини пригоди. З метою неупередженого та об’єктивного розслідування, прохання можливих свідків ДТП зателефонувати до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.