У Херсоні суд заарештував підозрюваного в скоєнні ДТП з тяжкими наслідками

4 года назад 0

Вчора, 24 червня, в Херсонському міському суді обрали запобіжний захід водієві, який здійснив наїзд на трьох пішоходів та з місця ДТП зник. Суд підтримав клопотання слідчого та помістив підозрюваного під арешт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, водій-втікач пройшов обстеження на вміст алкоголю в крові за допомогою приладу «Драггер». Алкотестер зафіксував 0,45 проміле, що вдвічі більше допустимої норми. Слідчий звернувся до суду з клопотанням про тримання підозрюваного на час досудового розслідування під вартою без права внесення застави. Вчора слідчий суддя Херсонського міського суду підтримав клопотання та ухвалив помістити водія на 60 діб в умови слідчого ізолятору.

Нагадаємо, 22 червня в Новій Каховці під час наїзду невідомим автомобілем загинули 3 пішохода. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили марку автівки та особу водія, який перебував за кермом. За порушення правил експлуатації транспортним засобом, в результаті чого загинули кілька осіб, чоловікові може загрожувати 10 років ув’язнення.