У Херсоні заарештовано підозрюваного у розбійному нападі на перехожого

5 лет назад 0

Злочин стався поблизу залізничного вокзалу. Ввечері чоловік повертався додому, коли до нього підбіг невідомий і вдарив цеглиною по голові. Потерпілий впав на землю і зловмисник обшукав його кишені. Забравши гроші та мобільний телефон, невідомий втік. Коли заявник прийшов до тями, то попросив перехожих викликати поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Чоловік запам’ятав деякі прикмети нападника. На розшук зловмисника були орієнтовані всі піші та автопатрулі. Через півгодини наряд поліції помітив на вулиці чоловіка, схожого за прикметами на розшукуваного. Побачивши поліцейських, невідомий кинувся тікати. Правоохоронці наздогнали його і при поверхневому огляді виявили в кишені кутки речі заявника.

Зловмисника доставили у Херсонський відділ поліції. З’ясувалося, що затриманому 25 років і він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Покарання відбував за зґвалтування 10-річної дівчинки. Тоді йому було 17 років.

Наразі зловмисник заарештований і перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території обласного центру. Відкрите кримінальне провадження за ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій».