У жителя Білозерського району поліцейські вилучили понад півтора кілограми наркотиків

5 лет назад 0

Вночі у Білозерське відділення поліції зателефонувала жінка і попросила допомоги. Вона розповіла, що її наркозалежний брат поводиться агресивно і вона боїться за своє життя. За лічені хвилини на місце прибули працівники поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В кімнаті знаходився 45-річний чоловік, який за зовнішніми ознаками був під дією наркотичних речовин, поводився неадекватно. Побачивши поліцейських, він змінив свою поведінку. Під час огляду будинку правоохоронці виявили в одній з кімнат 1600 грамів канабісу. Чоловік пояснив. що наркотики він виростив та зберігав для власного вживання.

Наркотичну речовину вилучено та направлено на дослідження. Чоловіка направлено в лікарню для проходження медичного освідчення. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається позбавленням волі на строк від 2 до 5 років).