У жителя Генічеського району дільничні поліцейські вилучили понад кілограм розфасованих наркотиків

4 года назад 0

Працівники Генічеського відділу поліції провели санкціонований обшук в будинку 48-річного жителя одного з сіл. У морозильній камері та у гаражі правоохоронці виявили та вилучили канабіс вагою понад один кілограм. Наркотики були розфасовані в пакети. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції встановили, що господар будинку раніше до кримінальної відповідальності не притягався і не є наркозалежним. Сам чоловік пояснив, що наркотики зберігав нібито для власного вживання. Нині канабіс вилучено та направлено на дослідження.

Як повідомив начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до можливого збуту наркотиків. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).