У Каховському районі поліцейські затримали викрадача колекційних велосипедів

5 лет назад 0

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки. Жінка розповіла, що з її дачі, яка знаходиться в одному із селищ району, вкрали два дорогі колекційні велосипеди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські з’ясували, що велосипеди належать чоловіку та жінці зі Сполучених Штатів Америки, які приїхали в Україну з метою відпочинку. Подружжя проживало на дачі у заявниці. Зі слів власників, велосипеди були колекційними, ручної зборки та коштували більше 500 доларів кожний.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 32-річний житель цього ж села, який раніше судимий за крадіжки з дачних будинків. Оперативники дізнались, що підозрюваний шукав покупців велосипедів, але не знайшов клієнтів, тому здав двоколісні в ломбард. Зловмисника затримали. Наразі велосипеди вилучені та незабаром будуть повернуті власникам.

Встановлена причетність чоловіка до 5 фактів крадіжок. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.