У Каховському районі поліція затримала двох сестер, які обікрали квартиру

6 лет назад 0

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від 36-річної жительки одного з сіл. Вона повідомила, що знаходилася у власній квартирі, коли почула сторонні звуки. Вийшовши з кімнати, вона побачила двох невідомих жінок. Одна з них втекла, другу заявниця схопила і покликала на допомогу сусідку. Разом вони утримували зловмисницю до приїзду поліції. Потерпіла виявила, що у неї з шафи зникло 2000 гривень.  

Як повідомив заступник начальника сектору кримінальної поліції Каховського відділу поліції Андрій Лобак, оперативники через годину затримали другу зловмисницю. Гроші заявниці у неї вилучили.

Затриманими виявилися дві родички: одній 28 років, іншій 17 (вона перебуває на умовному терміні покарання за аналогічний злочин).

Зловмисниці пояснили, що ходили по під’їзду і просили у мешканців грошей або їжу. Двері однієї з квартир виявилася не зачиненими на замок, тому вони увійшли, взяли гроші та намагалися втекти, але господарка їх помітила.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області