У Каланчацькому районі під час ліквідації пожежі у сільській оселі виявлено загиблих господарів

4 года назад 0

22 жовтня о 23:00 рятувальники Каланчацького району отримали виклик від мешканців с. Бабенківка, які повідомили, що по вул. Лесі Українки горить покрівля житлового будинку. Рятувальники швидко прибули на місце виклику, де інформація, надана людьми, підтвердилась. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Сусіди повідомили, що в будинку проживає сім’я — жінка та чоловік 1972-го років народження та їх п’ятнадцятирічний син. Приміщення було охоплене їдучим димом, вогнеборці одягли апарати на стисненому повітрі і рушили на пошуки. В одній із кімнат, що не горіла було виявлено два тіла: чоловіка та жінки. Людей рятувальники винесли з приміщення проте ознак життя у них вже не було. Через кілька хвилин на місце події прибула швидка, але лікарі лише констатували смерть господарів. Хлопчика в будинку не знайшли. Як з’ясувалось пізніше, на час виникнення пожежі син подружжя був у дядька на сусідній вулиці, допомагав по господарству. Прибіг з сусідньої вулиці коли побачив палаючий будинок.

Пожежу вдалось ліквідувати о 02:30. Вогнем знищено покрівлю будинку та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі встановлюється.

Зі слів неповнолітнього сина, в цей день приблизно о 12 та 16 годині дня батькам викликали швидку допомогу, через погане самопочуття, яке могло бути в результаті вживання алкогольних напоїв.