У розважальному закладі поліцейські затримали чоловіка, який витрачав викрадені напередодні гроші

5 лет назад 0

Жертвою крадіжки став 36-річний житель одного з сіл Голопристанського району. За його відсутності невідомий проник в будинок, знявши москітну сітку, звідки вкрав понад 30 тисяч гривень.

Працівники Голопристанського відділення поліції перевірили найманих працівників заявника, опитали сусідів та місцевих жителів. Того дня біля будинку потерпілого люди бачили 29-річного раніше судимого мешканця сусіднього села. Вдома чоловіка не було і поліцейські встановили, що він на автобусі поїхав у село Залізний Порт. Там за кілька годин працівники поліцейської станції знайшли чоловіка в розважальному закладі, де він пригощав алкоголем всіх присутніх за свій рахунок. Побачивши поліцейських, чоловік намагався втекти, але його затримали. У нього вилучили майже 30 тисяч гривень, частину він вже встиг витратити.

Зловмисник пояснив, що від знайомих дізнався про заможного підприємця з сусіднього села і вирішив обікрасти його будинок. Гроші він планував витратити на літній відпочинок.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області