У Скадовському районі онук викрав усі заощадження свого дідуся

4 года назад 0

Зловмисник викрав у пенсіонера 10 тисяч гривень та встиг витратити частину на алкоголь. За скоєння даного злочину підозрюваному може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Скадовське відділення поліції по допомогу звернувся 85-річний місцевий житель. Він розповів, що у нього з будинку викрали 10 тисяч гривень.
Начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков розповів, що до крадіжки причетний 33-річний онук потерпілого, який проживає разом з дідусем, але в іншій частині будинку. В день скоєння злочину він пиячив зі своїми друзями. Коли алкоголь і гроші закінчилися, молодик вирішив обікрасти рідного дідуся. Зловмисник знав, що діда немає вдома, тому проник на подвір’я, вибив двері до будинку та забрав усі заощадження.

Після скоєння крадіжки онук продовжив пиячити з друзями. На час прибуття поліції він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Частину викрадених грошей поліцейські знайшли та вилучили, інше онук встиг витратити на алкоголь.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.