У Великій Лепетисі лісові браконьєри знищили 27 дерев акації – поліцейські відкрили кримінальне провадження

4 года назад 0

У Великолепетиське відділення поліції зателефонував лісник районного лісогосподарства. Він розповів, що при обході лісосмуг біля Болгарської балки виявив спиляні дерева акації. За фактом незаконної порубки дерев поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі підраховуються завдані діями браконьєрів збитки та проводяться заходи зі встановлення осіб правопорушників. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника Великолепетиського відділення поліції Андрія Чонки, на місці незаконної вирубки поліцейські виявили 27 дерев білої акації, діаметром від 13 до 30 см. За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу». Поліцейські підрозділу вживають всі заходи по встановленню осіб, причетних до вчинення злочину.

Поліція Херсонщини звертається до громадян: якщо ви стали свідками порубки дерев або володієте інформацією про осіб, які займаються незаконним видобутком та продажем деревини, прохання повідомляти в поліцію за номером «102». Анонімність гарантується.