У Великій Лепетисі поліцейські нагадали працівникам торгівлі про заборону продажу неповнолітнім алкоголю та цигарок

4 года назад 0

Учора у Великолепетиському районі відбувся профілактичний рейд по торгівельних закладах «Відповідальність починається з мене». Продавцям нагадали про недопустимість продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Інспектор відділу ювенальної превенції поліції області, провідний фахівець із соціальної роботи Великолепетиської районної державної адміністрації та працівник служби у справах дітей провели інформаційно-роз'яснювальну роботу в закладах торгівлі. Власникам та продавцям закладів нагадали про адміністративну відповідальність за продаж неповнолітнім алкоголю і тютюнових виробів, що тягне за собою накладення штрафу, а в майбутньому може призвести до позбавлення ліценції на продаж підакцизних товарів.

— Продавцям ми вручили спеціальні наліпки «Відповідальність починається з мене» і вкотре нагадали їм про штраф від 1700 до 6800 гривень у випадку продажу дітям спиртного, — зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько.