Убив дружину, бо не нагодувала чоловік на Херсонщині

3 года назад 0

Убив дружину за те, що відмовилася готувати їсти. Вчора, 26 квітня, у селі Михайлівка на Скадовщині 42-річний глава родини припхався додому п’яний, як чіп. І став вимагати від жінки негайно готувати й нести «годувальнику» вечерю. Жінка ж відмовилася, доки чоловік не протверезіє. А той з цього приводу так обурився, що схопився за кухонний ніж, і вгородив його благовірній у груди. Удар був тільки один, але й цього вистачило, аби 46-річна поранена впала, й померла на місці.

Лише після того п’яний винуватець розправи трохи отямився, й зрозумів, що накоїв. Скривавлений, у нестямі, він вибіг на вулицю, і там розповів сусідам про страшні наслідки сімейної сварки. Ті  зателефонували до поліції, і якраз біля села знаходилася машина патрульних. Вони прибули до Михайлівки впродовж лічених хвилин, і затримали підозрюваного, котрий безцільно тинявся вулицями. У будинку, де стався тяжкий злочин, вилучили й скривавлений ніж.

Начальник Скадовського відділу Національної поліції Олександр Рогожин повідомив, що селянина затримали на троє діб. А надалі суд розгляне клопотання про його арешт на весь період слідства. У скоєнні злочину затриманий щиросердно зізнався. Тепер він кається, та що з того каяття — людини з того світу вже не повернеш. 

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.