З Криму на Херсонщину не пройшло крадене авто

6 лет назад 0

На адмінмежі з Кримом прикордонники виявили викрадену в Словаччині автівку.                   

Прикордонники Херсонського загону протягом минулих вихідних на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом виявили дві автівки, одна з яких знаходиться у міжнародному розшуку, а друга з невідповідністю ідентифікаційного номеру.

У першому випадку,  39-річна громадянка України  на автомобілі «Пежо» прибула до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» з території анексованого Криму. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що транспортний засіб у відповідності до бази даних «Інтерпол» був викрадений в Словаччині у 2009 році та перебуває у міжнародному розшуку.

У другому випадку, до КПВВ «Каланчак» на автомобілі «Фіат» прибув 26-річний громадяни України, який направлявся з материкової частини України на тимчасово окуповану територію. Під час огляду транспортного засобу прикордонники спільно з представниками митниці встановили, що ідентифікаційний номер на рамі автомобіля частково не співпадає із записом у реєстраційному документі.

По даним фактам прикордонники проінформували Каланчацький відділ Національної поліції та передали автівки правоохоронцям.

Помічник начальника прикордонного загону — 

начальник прес-служби  Іван Шевцов