За незаконне зберігання боєприпасів поліція затримала жителя Нововоронцовки

7 лет назад 0

В результаті санкціонованого обшуку в оселі 55-річного жителя Нововоронцовки поліція виявила велику кількість боєприпасів.

В чергову частину Нововоронцовського відділення поліції надійшла інформація про 55-річного місцевого жителя, який можливо зберігає у себе вдома боєприпаси. На місце події виїхали працівники районного відділу поліції та вибухотехнічна служба обласного главку поліції.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські в будинку підозрюваного виявили та вилучили 600 г пороху та понад 100 патронів калібру 7,92 мм. Вилучені боєприпаси направлені на експертизу.

Також поліцейські встановили, що затриманий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин. Зі слів підозрюваного, боєприпаси він колекціонував.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області